Verpand.nl

Snel en eenvoudig geld voor uw auto
 • Transparant
  Transparant
  Verpand.be werkt met een terugkoop overeenkomst.

  Binnen een maand de auto terug te kopen voor het bedrag dat wij aan u betaald hebben.
 • Nu Geld!
  Nu Geld!
  Het voordeel van het verpanden van een auto is dat u snel beschikt over contant geld. U Hoeft niet naar bank of een andere financiele instelling te gaan om een lening of krediet af te sluiten.
 • Duidelijk
  Duidelijk
  - U Levert uw auto

  - Terugkoop contract wordt opgesteld

  - Een spoed overboeking naar uw bank

  - Na retour betaling u haalt uw auto weer af

Werkwijze

Met gemak je auto verpanden

Je auto verpanden is heel makkelijk! Je brengt eerst je auto naar ons toe op afspraak. Afhankelijk van het merk en de oorspronkelijke koopsom van je auto bepalen wij de waarde. Maximaal de helft van die waarde maken we direct aan je over, zodat je binnen 24 uur over het geld beschikt.

Misschien heb je geen auto maar een motor. Ook deze is bij Verpand.be te verpanden. Heb je een ander voer- of vaartuig en wil je hier direct geld voor hebben?
Neem contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen!

Terugkoopovereenkomst bij verpanden

Verpand.be werkt met een terugkoopovereenkomst als je je auto bij ons verpand. Dat wil zeggen dat je binnen een maand de mogelijkheid hebt om je auto terug te kopen voor het bedrag dat wij je ervoor gegeven hebben. Ook betaal je de stallingskosten voor die maand.

Je auto stallen bij Verpand.nl

Heb je het geld na een maand nog niet helemaal bij elkaar? Geen probleem, dan verlengen we de stalling van jouw auto met nog een maand in onze garage. Zolang je de stallingskosten maandelijks betaalt, is het mogelijk om de auto nog een maand te laten staan. Verpand.be zorgt voor een bewaakte en overdekte stalling.

Voordeel auto verpanden

Het voordeel van het verpanden van je auto is dat je snel beschikt over contant geld. Zo hoef je niet naar de bank of een andere financiële instelling te gaan om een lening of een krediet af te sluiten. Hiermee vermijd je trage en langdurige procedures. Ook als je schulden of een negatieve BKR-notering hebt, storten we na het verpanden van je auto via een spoedprocedure geld op je bankrekening. Het tonen van een legitimatiebewijs is genoeg! Daarnaast blijf jij eigenaar van je auto tijdens het verpanden van je auto.

Dus wil jij snel geld verdienen en binnen 24 uur beschikken over het geld via je bankrekening? Neem dan nu direct contact met ons op!

Snel Geld

Bottom ModuleJe auto verpand,
snel geld in de hand!

Waarom Verpand.be

Bottom ModuleAuto als onderpand en binnen 24 uur geld op uw bankrekening

Duidelijk

Bottom ModuleAuto verpanden met terugkoop overeenkomst, en binnen een maand de auto terug kopen

Voordeel

Bottom ModuleVerpanden van uw auto is snel geld. Geen bank, ook bij een negatieve BKR-notering

Meer